Vraag tot ondersteuning

Het project TEENie Tiny Houses is ontstaan als reactie op een subsidieoproep van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) die beoogt STEM in de vrije tijd te stimuleren bij 14+ jongeren.


Concrete aanpak

Na 2 try-outs bij de partners Doerak (Kortrijk) en Entrepot (Brugge) ambiƫren we om zo vele mogelijk STEM-partners te kunnen inspireren via een inspiratiebundel om een gelijkaardig traject uit te rollen.

Over dit project

Met dit project krijgen jongeren ouder dan 14 jaar de kans om gratis hun wildste tiny house dromen tot werkelijkheid maken en dat op een duurzame manier. Schrijf je in of vind meer info.

Contactpersoon

hello@mindandmakerspace.com

Ook interessant

Planmakers: aan de slag met je idee!

Heel wat jongeren lopen rond met een (vaag) creatief, artistiek, mediageniek en/of evenementieel idee maar geraken niet verder. Ze hebben een duwtje nodig in de juiste richting! En dat is wat Quindo in samenwerking met STE(A)M-hive wil doen.

Meer info

Ste(a)m hive zuid // KICK-OFF

Op vrijdag 25 oktober 2019 brachten we makers, denkers, doeners en zoekers samen voor de kick-off van STE(A)M hive Zuid.

Meer info

Global Children's Designathon

Kinderen tussen 8 en 12, die houden van uitvinden en dromen van een betere wereld kregen op de Global Children's Designathon de kans om nieuwe oplossingen te bedenken voor voedsel en klimaatactie over de hele wereld.

Meer info

Lancering BUDA::rover

Op 22 november 2020 werd de BUDA::rover gelanceerd in K in Kortrijk. De BUDA::rover is een voertuig volledig bedacht en gemaakt in het BUDA::lab.

Meer info