Vrijwilligers zijn een kostbaar goed in heel wat feitelijke verenigingen en vzw’s. De zoektocht naar én het behouden van vrijwilligers is echter geen sinecure. Dit thema komt aan bod tijdens de webinar op maandag 18 januari 2021.

Tijdens deze webinar zal Tom Lemahieu, voorzitter van het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw, verduidelijken dat werven deel moet uitmaken van een bredere oefening binnen de organisatie.

Na de presentatie wordt er tijd gemaakt voor Q&A én interactie met de andere deelnemers.

Werven en waarderen van vrijwilligers_presentatie_20210118_recent

Waar?

Kortrijk
België

Wanneer?
18/01/2021 om 20:15
Prijs?
gratis
Delen
Inschrijven

Gerelateerd

Digitale Dag van de Wetenschappen

22/11/2020

Jouw kledij heeft een drankprobleem!? Door ‘fast fashion’ wordt er in de mode-industrie enorm veel water verbruikt. Op de Digitale Dag van de Wetenschappen confronteren we kinderen tussen 10 en 12 jaar met dit probleem via een open onderzoek- en ontwerpopdracht en dagen we hen uit om een creatieve oplossing te bedenken.

Webinar: Het vrijwilligersstatuut doorgelicht.

09/11/2020

Heel wat organisaties worstelen met vragen over het vrijwilligersstatuut. Dit thema komt aan bod tijdens het webinar op maandag 9 november 2020. Tijdens deze webinars zal er gedurende een half uurtje uitleg gegeven worden door Tom Lemanhieu, voorzitter van het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw.

Webinar: Moeilijk bereikbare jongeren. Hoe aanpakken?

07/12/2020

Dat niet alle jongeren even gemakkelijk te bereiken zijn is een open deur intrappen. Tijdens deze webinar gaat Quindo vzw in op hoe je jouw aanbod afstemt op maatschappelijk kwetsbare jongeren. Van Ontwikkeling en organisatie tot toeleiding en communicatie. Vzw Quindo bouwde negen jaar ervaring uit in het werken met een inclusieve groep jongeren.