Op woensdag 10 februari 2021 zullen we het hebben over de letter ‘A’ in het acroniem STE(A)M.
Hoe kan kunst geïntegreerd worden in een STEM-activiteit.

Tijdens deze webinars zal er gedurende een half uurtje uitleg gegeven worden, waarna er ook tijd wordt gemaakt voor Q&A én interactie met de andere deelnemers. Meer info hierover volgt later.

Waar?

Marksesteenweg 58
Kortrijk
België

Wanneer?
10/02/2021 om 20:30
Prijs?
Gratis
Delen
Inschrijven

Gerelateerd

Webinar: Moeilijk bereikbare jongeren. Hoe aanpakken?

07/12/2020

Dat niet alle jongeren even gemakkelijk te bereiken zijn is een open deur intrappen. Tijdens deze webinar gaat Quindo vzw in op hoe je jouw aanbod afstemt op maatschappelijk kwetsbare jongeren. Van Ontwikkeling en organisatie tot toeleiding en communicatie. Vzw Quindo bouwde negen jaar ervaring uit in het werken met een inclusieve groep jongeren.

Inspiratieweek STE(A)Mhive - 26 tot 29 april 2021

26/04/2021

Wat? Tijdens de online STE(A)Mhive-inspiratieweek ontdek je wat STE(A)M voor jouw jongerenorganisatie, jeugdwerking, buitenschoolse werking voor jongeren kan betekenen. Talrijke…

Digitale Dag van de Wetenschappen

22/11/2020

Jouw kledij heeft een drankprobleem!? Door ‘fast fashion’ wordt er in de mode-industrie enorm veel water verbruikt. Op de Digitale Dag van de Wetenschappen confronteren we kinderen tussen 10 en 12 jaar met dit probleem via een open onderzoek- en ontwerpopdracht en dagen we hen uit om een creatieve oplossing te bedenken.