Artificiële Intelligentie is al enkele jaren stevig ingebed in ons leven. Er zijn al talloze AI-toepassingen en we gebruiken ze elke dag (misschien zelfs zonder het te beseffen). En toch bestaan er nog héél wat misvattingen. Op dinsdag 16 maart 2021 legt Wouter Gevaert (onderzoeker Howest) ons deze technologie uit op een bevattelijke én wetenschappelijk correcte manier.

Wanneer?
16/03/2021 om 20:30
Prijs?
gratis
Delen
Inschrijven

Gerelateerd

Webinar: Van STEM naar STE(A)M

10/02/2021

Op woensdag 10 februari 2021 zullen we het hebben over de letter ‘A’ in het acroniem STE(A)M. Hoe kan kunst geïntegreerd worden in een STEM-activiteit.

Webinar: Moeilijk bereikbare jongeren. Hoe aanpakken?

07/12/2020

Dat niet alle jongeren even gemakkelijk te bereiken zijn is een open deur intrappen. Tijdens deze webinar gaat Quindo vzw in op hoe je jouw aanbod afstemt op maatschappelijk kwetsbare jongeren. Van Ontwikkeling en organisatie tot toeleiding en communicatie. Vzw Quindo bouwde negen jaar ervaring uit in het werken met een inclusieve groep jongeren.

Digitale Dag van de Wetenschappen

22/11/2020

Jouw kledij heeft een drankprobleem!? Door ‘fast fashion’ wordt er in de mode-industrie enorm veel water verbruikt. Op de Digitale Dag van de Wetenschappen confronteren we kinderen tussen 10 en 12 jaar met dit probleem via een open onderzoek- en ontwerpopdracht en dagen we hen uit om een creatieve oplossing te bedenken.